ieDev online

Ivo HoflandAchter de schermen ben ik al langer bezig met het maken van websites, maar tijd om een eigen plekje op het web te creëren was er nog niet. Maar vandaag is het dan zover, mijn werkzaamheden zijn vanaf nu online te bewonderen: www.iedev.nl.

ieDev komt van ief development, mijn bijnaam in combinatie met het woord webdevelopment, wat mijn werkzaamheden het beste omschrijft. Mijn echte naam is Ivo Hofland en ik zit in het laatste jaar van de opleiding Communication & Multimedia Design. De opleiding met de unieke combinatie tussen concept, ontwerp en ontwikkeling op het gebied van nieuwe media.

Als student kan ik mijn diensten relatief goedkoop aanbieden en deze afstemmen op de klant. Participatie in goede ideeën kan ook tot de mogelijkheden behoren. Als student ben ik in de gelegenheid om me overal in de verdiepen. ieDev is gesitueerd in Sassenheim, centraal in de Randstad en bied diensten aan zoals webdesign, webdevelopment en al het andere wat met nieuwe media te maken heeft.

Ik zet mijzelf bij elk project maximaal in, een nieuw project werkt namelijk als een visitekaartje voor nieuwe opdrachten. Denkt u dat ik wat voor u zou kunnen betekenen, aarzel dan niet en vraag vrijblijvend extra informatie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *