Over ons

ieDev is gespecialiseerd in het realiseren van interactieve concepten voor opdrachtgevers. Denk hierbij aan websites en andere interactieve nieuwe media uitingen. Iedereen kent de website als visitekaartje, maar tegenwoordig is een website meer dan dat. Het nieuwe Twitter, Facebook of Chatroullette, uw idee wij de uitvoering.

Een uitgebreid netwerk is bij ieDev beschikbaar zodat ieDev elk concept kan realiseren. Gespecialiseerde vormgevers en ontwerpers, tekstschrijvers, film of fotografie en zoekmachine optimalisatie, het is allemaal te regelen om uw website of concept tot het beste van de branche te maken.

Van klein tot groot, met overleg is alles mogelijk. ieDev biedt zijn diensten aan voor elke doelgroep en voor elk budget. Onder andere beginnende artiesten bieden wij de mogelijkheid om met een klein budget te starten in de wonderlijke wereld van het wijde web. Zelf ontwerpen, maar niet de technische kennis om dit ontwerp uit te voeren, ieDev werkt graag mee aan persoonlijke initiatieven.