StartersMenu

StartersMenu

StartersMenu is een nieuw concept voor de horeca. Kort gezegd gaat het om een digitale menukaart. Een menukaart die getoond kan worden op een tablet. Aan tafel in een restaurant krijg je in plaats van een papieren kaart een tablet in een mooie lederen hoes uitgereikt. Via de digitale menukaart kunnen alle gerechten ingezien worden. Aangezien er interactie plaats kan vinden via het tablet kan meer informatie over een gerecht gegeven worden dan normaal gesproken op een papieren kaart kan.

Denk bijvoorbeeld aan extra informatie over de achtergrond van het gerecht of hoe het gemaakt wordt. Ook handig kan zijn om informatie over allergieën mee te geven. Uiteraard kan ook advies gegeven worden over welke wijnen bij welke gerechten passen.

StartersMenu biedt deze digitale menukaart aan via een online platform waar horeca bedrijven zich bij kunnen aanmelden. De kosten voor deze kaart gaan in een abonnementsvorm. Afhankelijk van de grote van het bedrijf zijn er diverse vormen te kiezen. Kijk op de website van StartersMenu voor meer informatie over deze digitale menukaart.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *